KevinUnani 发表于 2024-8-14 20:37:40

24春国开电大山东广播电视大学综合英语(1)unit12单元练习Unit12 单元练习参考答案_1


unit12单元练习_Unit12 单元练习0
unit12单元练习_Unit12 单元练习0
试卷总分:100    得分:100
Vocabulary:
1. It’s a good thing we made a ______. Otherwise, we wouldn’t be able to enjoy such a good meal.?
A. reservation
B. conversation
C. observation
D. intonation?
答案:

2.The staff in this restaurant is ______ and friendly.
A. sufficient
B. insufficient
C. efficient?
D. inefficient?
答案:

3.The service is slow and the food is not very _______.
A. apparent
B. present
C. appetizing?
D. realizing?一网一平台答案
答案:

4.He ______ us that the train would be on time.
A. insured
B. made sure
C. assured?
D. sure
答案:

5.The restaurant also has an excellent wine ______ to complement your meal.
A. selection??
B. election
C. correction
D. reflection
答案:

I. ???? Grammar
6.Everything in this restaurant _____ delicious.
A. be looked
B. is looked
C. is looking
D. looks
答案:

7.The restaurant _______ old movie posters.
A. decorates on
B. is decorated in
C. is decorated with
D. decorates with
答案:

8.Sorry, we have run ______ lobster.
A. out?
B. out of
C. out from
D. off?
答案:

9.I can’t make ______ my mind.
A. for
B. in
C. up
D. on
答案:

10.I’d rather you _____ the window.
A. opened
B. open
C. will open
D. have opened
答案:

I. ? Dialogues
11.– Do you mind if I smoke?

– _______.
A. No, please don’t.
B. Yes, please do.
C. No, please do.
答案:

12.– Chuck, tell me about the interview. How did it go?
– _______.
A. It went good.?
B. It went well.
C. It went through well.
答案:

13.– Look at that crowd!

– ________.
A. It’s a good thing we made a reservation.
B. I can’t decide between the fish and chicken.
C. It tastes delicious.
答案:,我们的目标是要做全覆盖、全正确的答案搜索服务。

14.– Do you know what you’re going to order?

– ________.
A. It smells awful.
B. It tastes delicious.
C. I can’t make up my mind.
答案:

Reading
一网一平台答案
Read the following passages and choose the best answer for each of the following questions.
Passage 2.

? ?George had stolen some money, but the police had caught him and he had been put in prison. Now his trial was about to begin, and he felt sure that he would be found guilty and sent to prison for a long time.

?? Then he discovered that an old friend of his was one of the members of the jury at his trial. Of course, he did not tell anybody, but he managed to see his friend secretly one day. He said to him, “Jim, I know that the jury will find me guilty of having stolen the money. I cannot hope to be found not guilty of taking it – that would be too much to expect. But I should be grateful to you for the rest of my life if you could persuade the other members of the jury to add a strong recommendation for mercy to their statement that they consider me guilty.”
?? “Well, George,” answered Jim. “I shall certainly try to do anything. The other eleven people on the jury look terribly strong minded to me.”

?? George said that he would quite understand if Jim was not able to do anything for him, and thanked him warmly for agreeing to help.

?? The trial went on, and at last the time came for the jury to decide whether George was guilty or not. It took them five hours, but in the end they found George guilty, with a strong recommendation for mercy.

?? Of course, George was very pleased, but he didn’t have a chance to see Jim for some time after the trail. At last, however, Jim visited him in prison, and George thanked him warmly and asked him how he had managed to persuade the other members of the jury to recommend mercy.
?? “Well, George,” Jim answered, “as I thought, those eleven men were very difficult to persuade, but I managed it in the end by tiring them out. Do you know, those fools had all wanted to find you not guilty!”?
15.We are told that George expected Jim? _____.
A. to help him turn over a new leaf
B. to help lighten his punishment
C. to help him escape from prison
D. to help prove him innocent
答案:

16.Which of the following is true about Jim?? ______
A. He persuaded the jury to set George free.
B. He covered up George’s guilt.
C. He told the jury that George was indeed guilty.
D. He recommended severe punishment to give George a lesson.
答案:

17.The passage suggests that? ______.
A. Jim persuaded the jury to lighten George’s punishment
B. Jim did not do exactly what George asked him to do
C. it was due to Jim that George was found guilty
D. Jim asked his colleagues to recommend mercy
答案:

18.With which of the following topics is the passage primarily concerned?? _______
A. Merciful or not?
B. Answerable or not?
C. Illegal or not?一网一平台答案
D. Guilty or not?
答案:

19.According to the passage, which of the following statements is NOT true? ______
A. Jim was one of George’s old friends.
B. George did not steal the money.
C. George did not expect to be found not guilty by the jury.
D. It took the jury five hours to decide that George was guilty.
答案:
页: [1]
查看完整版本: 24春国开电大山东广播电视大学综合英语(1)unit12单元练习Unit12 单元练习参考答案_1